Jouw tennisracket opnieuw laten bespannen, je overgrip of basisgrip vernieuwen of op zoek naar een geschikt tennisracket? Bij Personal Tennis dragen we zorg voor jou tennisracket en geven we je graag advies over je bespanning en een eventueel nieuw tennisracket.
Interesse in een nieuw racket, klik dan snel op de volgende link.Waarom een nieuwe bespanning?

Een snaar kan uitdrogen en verliest elasticiteit en kracht. Ook als jouw tennisracket een jaar in de kast heeft gelegen, kan een snaar versleten zijn door uitdroging. Een nieuwe snaar zal de klap van de tennisbal beter opvangen. Nieuwe bespanning zorgt er bovendien voor dat de bal meer vaart krijg, je soepeler kunt slaan én je meer controle hebt.

Heb je vaak last van polsblessures of een tennisarm? Zorg dan dat je niet te lang wacht met het vervangen van je oude grip en bespanning. Een nieuwe grip is stroef voor een stevige houvast, biedt ultieme demping én werkt vocht absorberend.

Bovendien zorgt een nieuwe grip ervoor dat je minder hard hoeft te knijpen. Zo ga je (blessurevrij!) voor de beste versie van jezelf op de baan. Ook zorgt een nieuwe en elastische snaar voor extra comfort en precisie, wat het spelplezier en resultaat ten goede komt.Hoe vaak per jaar vervang je een bespanning?

Hiervoor bestaat er een mooie vuistregel: het aantal keer dat je gemiddeld per week op de baan staat, geeft aan hoeveel keer per jaar jouw tennisracket toe is aan een nieuw snaar. Als jij gemiddeld twee keer per week tennist, is het aan te raden om jouw racket twee keer per jaar opnieuw te laten bespannen.

Algemene informatie:

Quick bespanservice Personal Tennis:

  Uw voornaam + achternaam:

  Leeftijd:

  Uw adres, huisnr., postcode en woonplaats:

  Uw telefoonnummer:

  Uw e-mailadres:

  Wanneer heeft u het racket weer nodig?

  Speelsterkte (Schatting, 1 hoogste niveau - 9 beginner):

  Korte beschrijving over u spel?:

  Factuur ontvangen: