Reis naar Libema Open – 12 juni 2024

Over een kleine maand start het grootste professionele tennistoernooi op gras in Nederland, ”Libema Open”. Vanuit Personal Tennis Padel organiseren wij een reis hiernaar toe tijdens de kidsday op woensdag 12 juni en alle jeugdkinderen mogen met ons mee. Deze dag ga je de beste tennissers van dit moment zien, zijn er hele leuke events en mag je misschien wel een balletje slaan met Nederlands bekendste  tenniss(t)ers.

Opstap plekken zijn in Horst (12:30), Sevenum (12:45) en Venray (13:00) en wij zullen weer rond 20:15 terug zijn.

Lijkt jou dit nou leuk? Schrijf je dan snel hier in: Inschrijven Libema Open 12 juni

Personal Tennis Padel – De Riet Indoor Entertainment

De Riet en Personal Tennis Padel slaan de handen ineen voor Padel vanaf 2024! Geniet bij De Riet van padellessen en unieke bedrijfsevents in samenwerking met Personal Tennis Padel.

Met passie voor padel willen we samen deze sport op de kaart zetten in de regio. De indoorlocatie van De Riet biedt de perfecte omgeving, ongeacht het weer, voor zowel beginners als gevorderden om het hele jaar lessen – clinics en bedrijfsevents aan te bieden.

Samen zetten we padel op de kaart en creëren we een bruisende hub voor sportliefhebbers. Blijf op de hoogte voor meer informatie over lessen en speciale evenementen door ons te volgen op de socials.

Personal Tennis Padel Events

Wij proberen naast de KNLTB & clubevents ook zelf side events te organiseren om mensen nog enthousiaster te maken voor het tennisspel. Klik hier voor een overzicht;

Bespanservice Personal Tennis Padel

Wij bespannen sinds de start van Personal Tennis rackets. U kunt het racket aan een van onze trainers mee geven, wij zorgen dat het racket zo spoedig mogelijk klaar is waarbij rekening wordt gehouden met u speelwijze en wensen. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerking Babolat – Personal Tennis Padel)

Sinds 2023 hebben wij een samenwerking met Babolat, wij zijn als tennisschool een officieel verkooppunt. U kunt bij ons altijd items van Babolat testen – informatie opvragen maar ook bestellen.  Wij bieden o.a. tennisrackets, grips, tennisballen, tennistassen en kleding aan. Voor meer informatie stuur ons een e-mail naar info@personaltennispadel.nl

Clubtraining

Personal Tennis Padel heeft als hoofd activiteit het verzorgen van tennislessen op verschillende tennisverenigingen, zowel voor jeugd- als senioren clubtraining. In overleg met de club wordt het ideale trainingsprogramma samengesteld. Personal Tennis Padel kan daarnaast het werkgeverschap voor de club uit handen nemen. Hierdoor wordt de club gevrijwaard van risico’s en taken als ziekte, loonadministratie, facturatie, etc.

Tennispromotie

Personal Tennis Padel kan het proces van werven en behouden van leden voor de vereniging volledig uit handen nemen. De kernactiviteiten hierin zijn het verzorgen van tennisgymlessen en tennisclinics op verenigingen. Wij bieden meerdere soorten clinics aan zodat u als vereniging een programma heeft dat past bij de wensen.

Dynamic Tennis

Wij zijn officiële bondstrainers bij de Dynamic tennis bond van Nederland. Wij verzorgen de bondsopleiding met als doel het opleiden van nieuwe trainers en begeleiders. Voor verenigingen bieden wij clinics en presentatieavonden aan waarin we ingaan op het verbeteren en ontwikkelen van het Dynamictennis spel. Onze instructie films zijn te vinden via de volgende link.

Tennisleraren

Instructiefilms voor tennisleraren zijn te vinden via de volgende link.