Tom Maassen (Hoofd-eigenaar)

Ik ben hoofd-eigenaar en oprichter van Personal Tennis Padel, geboren en getogen in Sevenum. Op mijn twaalfde begon ik met tennissen bij TV Apollo ’69, vele jaren later ben ik nog steeds een actieve toernooi en competitie speler met speelsterkte 3. Mijn liefde voor de sport heeft me ertoe gebracht om in 2012 samen met mijn tennismaat Robert deze onderneming op te richten. Robert is niet meer actief bij PTP maar samen spelen wij nog altijd competitie samen en hebben we een mooie vriendschap hieraan overgehouden. 

Ik ben een echte tennisliefhebber, vroeger op zoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren, tegenwoordig bezig om trainers – leden en verenigingen de kans te geven om zo goed mogelijk door te ontwikkelen op de tennis en padelbaan.

Naast het runnen van Personal Tennis Padel, sta ik nog bijna elke avond op de baan om les te geven bij verschillende clubs in Noord-Limburg. Mijn KNLTB Tennisleraar A – B en Padelleraar A certificaten tonen mijn toewijding aan deze sporten.

Ik ben niet alleen een gepassioneerde sporter en ondernemer, maar ook een trotse vader van twee kinderen. Naast mijn werk bij Personal Tennis Padel, werk ik al 7 jaar bij Rino&Pelle, waar ik verantwoordelijk ben voor de webshop en sinds 2023 deel uitmaak van het managementteam.

Bij Personal Tennis Padel hechten we veel waarde aan persoonlijke groei, plezier en een sterk teamgevoel. Als u geïnteresseerd bent in onze tennis- en padellessen of clinics, of als u met ons wilt samenwerken, neem dan contact met ons op via info@personaltennispadel.nl

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten op de tennis of padelbaan.

LinkedIn Tom Maassen

Bart Schouten (Mede-eigenaar)

Sport is sinds mijn jonge jeugd al een rode draad in mijn leven, zowel zelf sporten als deze passie overbrengen op anderen. Wat begon met fanatiek voetballen bij de F’jes is na de 20 langzaam veranderd naar fanatiek tennissen.

Les en leiding geven heb ik ontwikkeld tijdens mijn opleidingen CIOS en Sportkunde waarbij ik merkte dat passie voor sport over brengen op mensen een kwaliteit van me was. Tijdens deze opleidingen ben ik ook het vak van tennisleraar gaan leren, wat uiteindelijk resulteerde in een diploma als Tennisleraar A in 2019.

Vanaf dit moment begon het avontuur van mij bij Personal Tennis Padel. Wat begon als een snuffelstage, werd uiteindelijk een parttime baan. In de tussentijds nog binnen PT mijn afstudeerstage gelopen en verschillende projecten georganiseerd en uitgevoerd. Na mijn intreden binnen PTP focus ik mij voornamelijk op de communicatie met de clubs, indeling van de tennislessen/clinics en het organiseren van projecten.
LinkedIn Bart Schouten

Sjuul Geurts (Full-time tennisleraar)

Sport, dat hoort bij mij. Vanaf mijn 6e levensjaar ben ik begonnen met voetballen. Laterna kreeg ik naast het voetballen ook steeds meer glimpen van de tennissport mee. Hoe verder ik mij in het tennis ging verdiepen, hoe leuker ik deze sport begon te vinden.

Een keuze voor het CIOS was jaren later een logische keuze voor mij. Ik ben hier afgestudeerd als buurt onderwijs sport coördinator, mijn afstudeerstage heb ik bij Sport aan de Maas gevolgd. Na het afronden van deze studie ben ik aan de slag gegaan als Sport Coördinator bij het NBBS (National bureau sport stimulering).

In 2018 heb ik mijn eerste meters mogen maken bij Personal Tennis Padel, dit beviel zo goed dat ik redelijk snel als part-time tennistrainer aan de slag ben gegaan. Omdat ik zoveel energie uit het lesgeven haal en het fijn vindt om in de sport te werken ben ik een jaar later als full-time trainer aan de slag gegaan. Momenteel ben ik voornamelijk te vinden bij TV Apollo ’69 in Sevenum en bij HTC Horst in Horst. Daarnaast heb ik in september 2022 mijn opleiding tot tennisleraar A afgerond. 

Het mooie van dit vak is dat elk uur anders is, jeugd in alle leeftijden en ook later in de avond de switch naar senioren van alle niveau’s. Dit geeft mij energie en ik hoop nog jaren actief te zijn als tennistrainer in de regio Noord-Limburg.
LinkedIn Sjuul Geurts

Quint Jessen (Parttime tennisleraar)

Vanaf mijn 5e jaar ben ik begonnen met tennissen en voetbal. Dit deed ik altijd met veel passie en plezier. Ik was vroeger altijd veel op de tennisbaan te vinden; trainen, competitie en toernooien. Dit heb ik altijd leuk gevonden en de passie voor tennis werd alleen maar groter.

Op het CIOS heb ik toen ook mijn tennisleraar A licentie behaald. Toen ben ik begonnen met een aantal uurtjes lesgeven. Dit beviel mij heel goed en heb mij door de jaren heen verbeterd als tennisleraar. Maar ook als gymdocent waar ik nu mijn laatste jaar ben aan het afronden voor LO docent op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.

Ik geef voor Personal Tennis Padel nu een aantal uren tennisles bij L.T.C. Meijel. Een leuke en gezellige club met leuke groepen die met plezier op de baan staan. Naast Meijel, ben ik zelfstandig clubtrainer bij Tennisclub Echt waar ik zelf geboren en getogen ben. Hier ben ik jeugdtrainer en geef ik aantal uren senioren les.

Ik hoop dat ik komende jaren nog mag genieten van de verschillende groepen die ik lesgeef en dat de spelers met plezier op de tennisbaan staan bij mij.

Lars Gillissen (Parttime tennisleraar)

Toen ik 5 jaar oud was ging ik met mijn broer en vader voor het eerst mee naar de tennisbaan. Hier maakte ik kennis met de sport en was meteen verliefd! Na jaren het hele land doorgereisd te hebben om toernooien te spelen heb ik mijn droom als klein kind om proftennisser te worden opgegeven.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen aan de HBO opleiding Business Studies in Sittard. Naast mijn opleiding leek het me heel erg leuk om mijn passie te delen met mensen en daarom ben ik begonnen met het geven van tennislessen. Ondertussen geef ik al meer dan 2 jaar met veel enthousiasme les en probeer ik mensen te helpen om beter te worden. 

Ik hoop dat ik het lesgeven de komende jaren kan blijven combineren met mijn studie en dat ik de mensen kan stimuleren om heerlijk te gaan sporten. Het doel van mijn lessen is dat de mensen elke keer met plezier komen en net zoveel van de sport genieten als ik!
LinkedIn Lars Gillissen

Stef van de Voort (Parttime tennisleraar)

Ik ben Stef van de Voort, geboren en getogen in Leunen. Vanaf mijn 6e jaar ben ik begonnen met tennissen. Ik heb verder 10 jaar gevoetbald, vanaf 2022 ligt mijn focus weer volledig op tennis & padel. Ik speel op dit moment 3 x per week en geef 2 x training in de week. 

Op dit moment doe ik de opleiding Sport & Bewegen ROC Nijmegen, waar ik de richting BOS (Buurt – onderwijs – sport) heb gekozen. 

In het 1e leerjaar heb ik stage gelopen bij Personal Tennis Padel. Hierbij heb ik de kans gekregen om training te geven bij H.T.C. Horst. Dit beviel zo goed dat ik vanaf 2024 meer ga lesgeven, nu ook bij mijn thuisclub in Leunen 🙂

Tot ziens in een van de lessen!

Jop Fleuren (Parttime padelleraar)

Mijn naam is Jop Fleuren, ben 24 jaar oud, woonachtig in Sevenum en ben padelleraar. Sport en bewegen heeft tot nu toe altijd een grote factor gespeeld in mijn leven. Zo ben ik vroeger op de bassischool begonnen met voetballen en tennissen, en heeft dit zich later ontwikkeld naar het intensief spelen van tennis en padel.

Nadat ik zo’n 3.5 jaar geleden voor het eerst een padelracket vasthield, heb ik het racket (spreekwoordelijk) niet meer losgelaten. Ik was direct onder de indruk van de sport. Het is een heel speels en tactisch spelletje. In de zomer van 2021 ben ik dan ook twee weken naar Barcelona afgereisd om les te krijgen van twee Argentijnen die de sport al zo’n 40 jaar beoefenen. Dit was een fantastische ervaring en was voor mij ook de aanleiding om zelf les te gaan geven in Nederland.

Ik geef voor Personal Tennis Padel les sinds 2023, op dit moment een aantal uurtjes bij H.T.C. Horst. Het is heel leuk om mijn passie voor de padelsport kwijt te kunnen aan andere fanatiekelingen. Ik hoop de komende jaren dan ook nog op parttime basis padelles te mogen blijven geven voor Personal Tennis Padel.

LinkedIn Jop Fleuren