PTP Jeugdslotdag 2023
Datum: 25-11-23

Ook in 2023 hebben wij het jaar op een fantastische manier afgesloten bij HTPC Horst. Vanuit alle kanten kwamen dit jaar de tenniskids om er een unieke dag van te maken waarbij er werd gepaddeld, getennist, een tennisquiz gedaan en als grote afsluiter brachten we een bezoek aan Jump XL. Op het einde van de dag ging iedereen weer met een grote glimlach naar huis.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is slotdaaag.png

PTP Challengesweek
Datum: 8 t/m 11 mei 2023

Voor alle jeugdleden werd er een challengesweek georganiseerd waarbij de tenniskids zowel tijdens als buiten de les aan de slag moesten gaan. Iedere jeugdlid kreeg zijn eigen challengeskaart en moest proberen zoveel mogelijk opdrachten te halen. Op deze wijze gingen de tenniskids ook zeer fanatiek buiten de baan aan de slag om alle opdrachten af te ronden. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is challengsweek-1024x768.jpg

PTP Jeugdslotdag 2022
Datum: 17-12-22

Voor de eerste keer organiseerde wij de PTP Jeugdslotdag bij HTPC Horst. Een zeer geslaagde dag waarbij alle jeugdleden van Personal Tennis Padel aan deel konden nemen. De dag stond in het teken van tennissen en veel plezier beleven. Zo werden er wedstrijden gespeeld, een fotospeurtocht gedaan en werd er een bezoek gebracht aan Jump XL. Uiteindelijke hebben alle jeugdleden een ontzettend leuke ervaring beleefd!

Parkhotel Open H.T.C. Horst
Datum: 26-06-2022

Sinds 2022 ondersteunen wij de organisatie en PR commissie van het Parkhotel Open 2022. Door ons tennisnetwerk te gebruiken proberen wij veel spelers bij elkaar te brengen op dit gezellige tennistoernooi. Na een aantal stroeve jaren, hebben we in 2022 maar liefst 212 spelers mogen begroeten bij H.T.C. Horst. Op naar 2023!

Hoofdsponsorschap Personal Tennis Padel bij TV Apollo ’69, te Sevenum
Datum: 01-01-2022

Review Wil Jacobs, voorzitter TV Apollo ’69:

”Ik kan me de eerste gesprekken met Tom nog goed herinneren. Een ambitieuze jongen uit Sevenum, die een droom heeft om een tennisschool te beginnen en het tennissen in de regio verder op de kaart wil zetten klopt aan de deur bij T.V. Apollo ’69.

We waren op dat moment net aan het bekijken hoe we het jeugdtennis aantrekkelijker konden maken en de structuur van het jeugdtennis konden verbeteren. Onze ambitie en het enthousiasme van Tom pasten bij elkaar en heeft na vele jaren succesvolle samenwerking geleidt naar een volgende stap.

“We zijn als vereniging altijd erg actief en vooruitstrevend en kunnen dit niet zonder proactieve tennisschool” zegt Wil. “We waren bijvoorbeeld een van de eerste verenigingen in Nederland met een all-in lidmaatschap voor de jeugd en zijn enkele jaren geleden succesvol gestart met G-tennis.

Dit lukt niet zonder een tennisschool met betrokken tennisleraren, in ons geval clubtrainer Sjuul Geurts.” Afgelopen najaar was een ideaal moment om onze samenwerking verder te ontwikkelen.

Personal Tennis Padel kreeg met het aansluiten van Bart Schouten als mede-eigenaar meer mogelijkheden en wij hebben nog steeds ambities in groei van ons aanbod in trainingen, clinics en tennisvormen zoals Dynamictennis, OldStar Tennis en vormen van buitenschoolse opvang in combinatie met tennis.

Fantastisch dat we onze samenwerking nu kunnen bekrachtigen met een meerjarig sponsorschap! 

Review bestuur HTC Horst (Frank van der Sterren & Willem Eijkmans)
Datum:
20-03-2021

Sinds 2016 werken wij als tennisvereniging samen met Personal Tennis Padel. Naast het verzorgen van de tennislessen voor zowel junioren als senioren, door meerdere tennistrainers op ons park, hebben we ook geregeld met Tom contact over onderwerpen als ledenwerving en -binding, ontwikkelingen binnen de KNLTB en het toekomstbestendig maken en houden van HTC. Jaarlijks evalueren we het tennisseizoen, waarbij we terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken op het nieuwe tennisseizoen. In deze evaluaties bespreken we open en eerlijk de sterke punten, maar ook zeker onze verbeterpunten zodat we met en van elkaar kunnen blijven leren en profiteren. Hier worden zowel wij als tennisclub, maar ook PTP als tennis/padelorganisatie, ieder jaar sterker van!

Campagne ”balletje slaan” #wijzijntennis:
Datum:
19-06-2020

19-juni-2020 waren Sjeng Schalken & Demi Schuurs te gast bij HTC Horst om een balletje te slaan met leden en niet-leden in het kader van ‘Wij zijn tennis’, in combi met een clinic van ons. Trots om hier als Personal Tennis een bijdrage aan te hebben geleverd in samenwerking met Robert Hesen. Check hieronder de tiebreak tussen Sjeng, Demi, Robert & Tom!

Tennisoefeningen voor thuis:
Datum:
24-03-2020

2020, we kunnen er niet omheen, Covid-19 had een mega impact op de wereld. Wij hebben in deze tijd geprobeerd om voornamelijk jeugdspelers aan de gang te houden met tennisvideo’s voor thuis. Zie hieronder een compilatie van deze filmpjes.

Eindclinic gemeente Horst aan de maas:
Datum: 01-04-2016

Sinds de start van Personal Tennis in 2012 geven wij ieder jaar op meerdere plaatsen schooltennis in samenwerking met de des betreffende tennisclub. Een van de leukere events per jaar om als leraar uit te mogen voeren;

Hieronder een overzicht van onze jaarfilms: